Будівельні роботи на будмайданчиках у жовтні

Новина 05 листопада 2022 г.

Вітаємо вас, дорогі інвестори!

Компанія "Будова" працює. Попри військові дії в Україні, на будмайданчиках компанії процеси не зупиняються.

Ось що ми встигли зробити у жовтні.

  • У 3-й секції ЖК Sea View на Гагарінському плато йде процес монтажу фасадних панелей. Після герметизації швів розпочнеться фарбування фасадних модулів. У 4-й секції фасадні роботи, включаючи фарбування, майже завершені.

У 1-2 секціях почалося облаштування вхідних ганків. На місці майбутнього фонтану у внутрішньому дворику комплексу ведуться роботи з бетонування конструкції.

У листопаді має розпочатися прокладання кабелів від трансформаторної підстанції до 1-2 секцій житлового комплексу.

  • Будівництво апарт-комплексу Літературний на вулиці Літературній поступово виходить на фінішну пряму.

У дворику вже кладуть тротуарну плитку, триває підготовка поверхонь під асфальтування. Днями ми підключили зовнішній водопровід. Встановили конструкції для велопаркування.

Зараз у Літературному ведуться роботи з благоустрою території та встановлення паркану навколо комплексу.

  • На вулиці Варненській в ЖК Скай Сіті та Скай Сіті Плюс також кипить робота. 2-га черга будівництва (4-5 секції) завершена. Почалася процедура підготовки секцій до здачі в експлуатацію. 3-тя черга – у роботі.

На даху 7-ї секції виконані роботи зі встановлення фундаменту під вентилятори, зараз робимо утеплювальну стяжку та облаштовуємо зливову каналізацію.

У жовтні біля 4-5 секцій ЖК Скай Сіті ми встановили сучасні підземні сміттєві резервуари (наскільки ми знаємо, аналогів в Одесі немає). На даний момент облаштовуємо територію навколо резервуарів та біля кишені для автотранспорту неподалік.

  • У ЖК на Єврейській у 7-й секції майже завершено роботи з кладки зовнішніх та внутрішніх стін. У листопаді плануємо розпочати монтаж фасадних панелей у цій секції. Ведуться активні роботи щодо проведення водопроводу до комплексу. На фото вид на будинок із вулиці Троїцької.

Мирного вам неба над головою! Будова