Допомога Будови в обороні Одеси

новина 24 березня 2022 г.

Зазвичай на нашому сайті ми публікуємо звіти з будівельних майданчиків та новини компанії з яскравими фото та відео. Все це ще обов'язково буде після перемоги України у цій жорстокій та безглуздій війні. Обов'язково буде, ми віримо!

А поки в Україні триває війна, ми хотіли б розповісти вам, як допомагаємо обороні рідної Одеси.


У перший же день війни керівництво Будови, яке зараз перебуває в Одесі, прийняло рішення про переформатування всіх виробничих потужностей компанії на допомогу армії. Співробітники нашого заводу "АФБ Аспект", які у мирний час виготовляють наші знамениті фасадні модулі, почали виготовляти оборонні конструкції.

Ми налагодили співпрацю з Одеською обласною військовою адміністрацією для визначення першочергових потреб захисників України та координації дій.

На заводі налагоджено виробництво протитанкових їжаків. Ми передали ЗСУ залізобетонні плити, блоки, піддони.

Також ми передали та встановили для потреб армії дизель-генератор на 200 кВт. Автокрани, самоскиди, навантажувачі – техніка компанії щодня працює на допомогу ЗСУ. Силами Будови вже збудовано чотири блокпости і ми продовжуємо активно зводити захисні споруди. Фундаментні блоки та залізобетонні плити перекриття монтуються у зазначених військовою адміністрацією локаціях.

Окрім того, ми вирішуємо побутові питання військових частин. Займаємось питаннями логістики. Передали волонтерським організаціям пісок, щебінь тощо. Підготували паркінги у наших ЖК під сховища. Зроблено величезну роботу і ми віримо, що наш професіоналізм обов'язково стане в нагоді, коли ми відновлюватимемо Україну після війни!

Слава Україні!

Окремо хотілося б подякувати команді керуючої компанії “Наш дом” за неоціненну роботу з охорони та догляду за житловими комплексами для тих, хто залишився в Одесі та тих, хто обов'язково повернеться додому після перемоги.