Шановні клієнти Будівельної Компанії «БУДОВА»!

новина 28 лютого 2022 г.

Повідомляємо, що у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України та введенням на території України воєнного стану, керівництвом БК «БУДОВА» задля забезпечення безпеки працівників було прийняте рішення про зупинення будівельних робіт та роботу відділу продажів. Приймання платежів за договорами асоційованого членства у споживчому товаристві також не здійснюється, крім оплат у безготівковому порядку.

Відповідно до розділу 6 (Форс-мажор) договорів асоційованого членства у споживчому товаристві сторони не несуть відповідальності за невиконання або неналежне виконання умов цього Договору в разі виникнення особливих обставин з об’єктивних причин (форс-мажорних обставин), які сторони не могли передбачити і які перешкоджають сторонам виконати свої обов’язки за цим договором, в тому числі в разі військових дій. Зазначені форс-мажорні обставини підтверджені листом Торгово-промислової палати України за вих. № 2024/02.0-7.1 від 28 лютого 2022 року. При цьому наголошуємо, що дія форс-мажорних обставин не звільняє сторони договору від обов’язку виконати зобов’язання, вона лише звільняє їх від відповідальності за прострочення у виконанні. Тобто всі зобов’язання із завершення будівництва будуть виконані.

Наразі керівництво БК «БУДОВА» знаходиться у місті Одеса та вживає всі можливі заходи задля сприяння обороні Одеси від загарбників. Після припинення військових дій та воєнного стану будівельні роботи будуть одразу відновлені.

Бережіть себе та своїх близьких!

Слава Україні!