Компанія "Будова" підготувала список квартир для участі у програмі пільгової іпотеки «єОселя»

Новина 16 листопада 2022 г.

Співробітники компанії “Будова” пройшли навчання та готові працювати з пільговою іпотечною програмою «єОселя», яку з жовтня 2022 року запустив уряд України через Фонд розвитку підприємництва та Ощадбанк. Зустріч експертів Будови із представниками Ощадбанку відбулася в Академії Будова.

Програма «єОселя» дає змогу придбати житло у кредит на 20 років під 3% річних. Скористатися умовами пільгової іпотеки можуть військовослужбовці, правоохоронці, медики, науковці та педагоги. Заявник при цьому не може мати чинну іпотеку, бути власником житлової площі понад 52.5м² (+21 м² на кожного члена сім'ї) або мати кілька квартир.

Заявка на участь у програмі «єОселя» подається через держпортал «Дія» (мова про сайт, в мобільному додатку програма поки що тестується). Крім особистих даних, потрібно вказати житловий комплекс, в якому хотілося б придбати квартиру, і банк, з яким готові працювати. Відповідь надходить на електронну пошту протягом трьох робочих днів.

Співробітники Будови докладно вивчили умови кредитування за програмою «єОселя» та підготували список квартир у зданих житлових комплексах Будови, які підпадають під дію пільгової іпотеки.

Отримати консультацію від співробітників Будови щодо програми «єОселя» можна за телефонами +38 (063) 036 98 40 та +38 (063) 036 98 71