Діяльність Будови у період воєнних дій

Новина 13 червня 2022 г.

Шановні інвестори, вітаємо Вас!

Компанія Будова продовжує працювати. У період військових дій в Україні ми зосередилися на інженерних роботах на діючих об'єктах, проектуванні майбутніх, розробці інженерної та містобудівної документації. Як тільки в країні настане мир, ми будемо готові негайно розгорнути повноцінну діяльність на будівельних майданчиках.


Діяльність Будови у період воєнних дій

На даний момент фахівці Будови завершують встановлення вентильованого фасаду в апарт-комплексі Літературний на вулиці Літературній. Також на об'єкті тривають активні внутрішні земляні роботи.


На будівельному майданчику ЖК Sea View на Гагарінському плато роботи з прокладання зовнішніх мереж водопроводу та каналізації знаходяться на завершальній стадії. Йдуть земляні роботи із засипання пазух котловану біля 1,2 секцій та гідроізоляції покрівлі паркінгу 1-ї черги. На цьому об'єкті прокладено слаботочну каналізацію під інтернет.


На Академічній, 30, де ми будуємо апарт-комплекс Морська резиденція, завершується засипка пазух котловану біля 1,2 секцій.


На об'єкті на Канатній,112 фахівці компанії виконали випробування паль.


На даний момент ми готуємось до фінального тестування всіх систем 4 та 5 секцій ЖК Скай Сіті на Варненській. Необхідні для введення секцій в експлуатацію документи завантажені до Дії. 


В червні на Варненській планується відкриття відділу продажу.


Допомога ЗСУ

Техніка Будови у період військових дій працює на потреби ЗСУ. Потужності заводів компанії використовуються для створення оборонних споруд. Ми передали армії обладнання для життєзабезпечення, допомогли облаштувати побут бійців. Будова співпрацює з військовою адміністрацією Одеси та Одеської області. Багато співробітників компанії вступили до лав ЗСУ і зараз на фронті захищають Україну від агресора.


Збереження готових житлових комплексів

Окрема робота ведеться щодо збереження готових житлових комплексів у належному технічному стані. З початком військових дій багато одеситів залишили свої квартири, знизився рівень оплати комунальних рахунків. У цей складний період керуюча компанія “Наш дім” робить все можливе для підтримки інженерних мереж та комунікацій житлових комплексів, їх охорони та догляду за територіями.


Телефонна лінія Будови працює: 0637665488

Мирного нам усім неба!

Ваша Будова.