Стислий огляд 2023-го року: Будова будує, розвивається технологічно, допомагає ЗСУ та місту

Новина 28 грудня 2023 г.

Вітаємо вас, дорогі наші інвестори, партнери та колеги!

По-перше, дозвольте привітати вас з Різдвом та Новим роком і побажати скорішого здійснення найзаповітнішої мрії кожної української родини – Перемоги та Миру. Бажаємо возз’єднатися сім’ям, які розлучилися через війну. Бажаємо сил та віри пережити темні часи. Бажаємо, щоб 2024-й приніс більше гарних новин.

Будова будує! За часів війни ці слова набули нового сенсу. Враховуючи складнощі, з якими щодня стикається будівельний бізнес України, просто будувати – це вже виклик. Вартість будівельних матеріалів в Україні зросла в середньому до 53%, а  робоча сила коштує на 35% дорожче, та ще й зберегти команди робочих непросто. Платежі за розстрочками надходять нестабільно, майже не даючи можливості компаніям більш менш планувати етапи будівництва. Саме тому у році, що минає, гаслом нашої компанії й стали слова “Будова будує!”, бо в них закладено багато сил та вперте бажання будувати. Активність на будмайданчиках Альтаїру-3, Оскару, Будинку на Єврейській, Скай Сіті у 2023-му році – це досягнення в умовах війни, навіть якщо поверхи ростуть повільніше, ніж хочеться. Вдалося нам у 2023-му добудувати та здати в експлуатацію три будинки й це, знову ж таки з огляду на війну, – також досягнення!

А ще у 2023-му року ми доклали чимало зусиль для розвитку та просування прогресивної технології збірного будівництва Well-Being ConTech, яку розробили спеціалісти компанії на базі нашого заводу.
Технологія вже визнана пріоритетною для майбутнього відновлення країни, але пошук інвесторів під час війни потребує багато сил та часу. І в цьому сенсі важко переоцінити внесок компанії Будова в процес привернення уваги іноземних експертів та бізнес-спільноти, від яких залежить допомога у післявоєнній відбудові України.

Дізнаватись новини про просування прогресивної технології відбудови України можна на сторінці технології в facebook.

За більше, ніж 30 років існування, компанія Будова стала невід'ємною частиною Одеси. З рідним містом ми переживали часи розвитку будівництва сучасних житлових комплексів. І підтримуємо рідне місто у важкі часи. Наші співробітники оперативно допомагали розгребти завали та відновити роботу котельні на Паустовського, коли через негоду впала труба та без тепла залишилися сотні тисяч сімей. Ми допомогли демонтувати небезпечні залізні конструкції з Собору в центрі міста після влучення в нього ракети. З перших днів війни наша компанія підтримує ЗСУ технікою, обладнанням, матеріалами та навіть організацією виставки дитячих малюнків, що не зовсім наша спеціалізація, але всі українці зараз роблять незвичні для себе речі для допомоги армії. Десятки співробітників Будови воюють в лавах ЗСУ. На жаль, ми отримали й жахливі новини та поховали трьох колег, які загинули на фронті. Юрко, Сергій, Дмитро – ви назавжди частина Будови! Дякуємо за мужність та боротьбу за Україну!

Які в нас плани на 2024 рік?
Будувати, розвиватись, донатити.
Вірити у власні сили та робити найкраще в тих умовах, що склалися.

З Різдвом та Новим роком!
З повагою, Будова.