Реакція "Будови" на те, що відбувається

Новина 25 жовтня 2021 г.

Зараз нас більше хвилює не публічна реакція на рішення суду з величезною сумою застави одному із засновників компанії. Зрештою, суд попередній і розгляд справи по суті ще не почався. Нас більше хвилює, як пояснити нашим французьким, італійським, польським, німецьким, англійським партнерам, що нас судять за те, що вели переговори та виконали всі умови договору. Ніхто не хоче ганьбити рідну країну. Сподіваємося, і нам не доведеться цього робити.

Ми дуже вдячні численним друзям "Будови" за підтримку. Серед вас знайшлися політики, готові воювати в публічній площині за справедливість і нормальний бізнес-клімат в Україні. Серед вас є й політтехнологи, які радять здіймати скандал на всю країну, звертатися у всеукраїнські ЗМІ, писати президенту і в міжнародні інстанції щодо захисту великих інвесторів від тиску влади.

Дякуємо вам усім. Ми цінуємо вашу допомогу і підтримку. Але ми все ще віримо в перемогу здорового глузду і справедливість суду.

Якщо з цієї справи прибрати політику і сумнівні розрахунки потенційного збитку, то залишаться красивий ЖК на Жаботинського, який ми побудували, квартири для співробітників прокуратури, які ми передали за договором, і земля, яку ніхто не забирав у громади. Ми абсолютно впевнені у своїй невинуватості. І доведемо це в суді.

Ми девелопери, будівельники. Нам легше розповісти про крутість наших фасадних систем і розвитку BIM-моделювання. Про нову технологію індустріального будівництва, яку ми нещодавно запустили. Про сучасні заводи, які ми побудували й про техніку, яку купили у європейців. Про тисячі робочих місць, які ми створили, розвиваючи компанію.

А ось влазити в політику та інформаційні війни ми не вміємо і не хотіли б навчатися. Впевнені, наші інвестори, та й одесити в цілому розуміють, чому.

За 30 років в будівельному бізнесі Одеси ми багато чого побачили і пережили. Впевнені, переживемо і це.

Любимо вас. Ваша "Будова"