Пентхауси в ЖК Оскар: ваш заміський особняк на даху хмарочоса

28 грудня 2021 г.

Пентхауси в ЖК Оскар: ваш заміський особняк на даху хмарочоса 
  
Чи може житловий комплекс в Одесі бути персональним? Так, якщо мова йде про пентхауси* в ЖК бізнес-класу Оскар на проспекті Гагаріна, 9.  
  
Sky flat — неймовірно стильні дворівневі апартаменти з власною терасою. Респектабельний житловий комплекс розташований в привабливій локації Одеси – біля кіностудії. Справжній заміський особняк на даху хмарочоса підтверджує статус власника та його високі вимоги до якості життя.  
  
Висота приміщень в пентхаусах 6,1 м, що забезпечує багато простору та повітря. А великі вікна висотою 5.8 м наповнять апартаменти сонячним промінням. Таке архітектурне рішення надає вашому вишуканому помешканню більше простору та природного світла. Завдяки вікнам від підлоги до стелі ви зможете, нібито у кінотеатрі, насолоджуватися заходами сонця прямо зі своєї спальні.  
  
Майстер-спальня з окремою ванною та гардеробною забезпечують максимальний рівень комфорту та підкреслять вашу індивідуальність. Для гостей передбачено другий санвузол на першому поверсі пентхауса, тож ваш особистий простір залишиться приватним. 
  
Відкриті тераси — наша окрема любов. Це справжнє місце сили для власників пентхауса, адже неймовірні краєвиди на метушливе місто з вершини хмарочоса точно надихатимуть на нові досягнення. На просторій терасі можна збиратися на дружні посиденьки великою компанією або 
трансформувати її в зимовий сад чи модний зараз домашній город з пряними травами та зеленню власного вирощування.  
  
Звертаємо увагу, що для кожного покупця унікальних апартаментів Sky flat в ЖК Оскар ми підготували приємний подарунок — сучасний гриль Weber для незабутніх пікніків на власній терасі. 
  
Чекаємо на вас в офісі продажів на Гагаріна, 9 тел. (048) 752-93-41 або в центральному офісі продажів Будови на Великій Арнаутській, 39 тел. 0(800)30-98-60