Краще, якщо краще! Навіщо ми змінюємо проєкти комплексів, що будуються?

новина 16 лютого 2022 г.

Великі вікна для динамічного освітлення квартири, місткий гардероб біля входу, кроссбукінг у фоє, дитячий хаб замість звичайного майданчика та акцент на функціональності квадратних метрів.


Ми переглянули концепцію будівництва житла. Причому зміни торкнулися об’єктів, які будуємо зараз та будемо здавати у 2022–2024 роках. Покращено квартирні планування, паблік-спейси та фасади.


«Глобальна пандемія назавжди змінила наш світ. В мить кожен з нас виявився замкненим у своїй квартирі, а межі персонального світу звузилися до будинку, де ми живемо. Це «нова нормальність» і вона диктує нові, підвищені вимоги до комфорту. Саме запит на новий рівень комфорту ми поклали в основу програми удосконалення проєктів Будови», — пояснює мету програми директор компанії Микола Куцак.



Велика команда спеціалістів працює над Програмою удосконалення проєктів понад рік. Нам вдалося переосмислити об'єкти, що будуються, і запустити процеси їх поліпшення. В Оскарі ми збільшили вікна. На підвіконнях тепер можна затишно влаштуватися з чашкою какао, милуючись видами на місто. У кварталі Скай Сіті, апарт-комплексах Літературний та Морська резиденція ми змінили фасади, підкресливши розкішну естетику склофібробетону та гармонію з морем. Двори в комплексах будуть зеленішими. Планування квартир – функціональнішими. З'явилися ніші для зберігання речей, комори, робочі зони. «За попередній рік усіляких карантинів усі відчули на собі «переваги сидіння вдома». Ми знаємо, що людям потрібні не квадратні метри. Людям потрібні місця, де вони снідають із сім'єю, зустрічаються з друзями, прокидаються з коханими, працюють, граються з дітьми, дивляться серіали, зберігають одяг та іграшки, перуть та сушать білизну», – пояснює принципи нової квартирографії продуктолог Будови Світлана Чигір.

Ми впевнені, що майбутнє за емоційно чуйними будинками. Тактильні матеріали, фасади, що змінюють колір у різний час доби, кав'ярня або зимовий сад у фоє формують емоційне середовище, яке добре впливає на психологічний стан людини. Нам усім потрібно знімати внутрішню напругу. Відчути себе живими. «Не тільки квартира, а й багатоквартирний будинок може бути «своїм», якщо кожен квадратний метр відгукується на внутрішній стан, — так Світлана пояснює рішення створити бібліотеку-кроссбукінг у фоє Літературного. — Це об'єднує людей, зміцнює соціальні зв'язки, допомагає знайти спільні інтереси та

Безшовне середовище, тактильність та розвиток дитини через власний досвід лягли в основу нашої нової концепції дитячого майданчика у Скай Сіті. Акцент зроблено на фактурні поверхні та натуральні матеріали. Вийшов простір, де можуть грати та існувати разом діти різного віку.

В Альтаїрі-3 команда з удосконалення проєктів повністю переглянула суть паркінгу. Замість звичайної будівлі з машинами спроєктований багатофункціональний комплекс Terminal`61 з місцями для зберігання сезонних шин, фітнес-центром, кафе та магазином. Це радше суспільний простір, технологічний та красивий.

На думку директора Будови Миколи Куцака, у реаліях «нової нормальності» наше завдання як девелопера має полягати в тому, щоб вчасно розпізнавати суть змін та коригувати пріоритети: «Вчасно оцінюючи всі фактори, ми бачимо, що неочевидне стає важливим, виходить на перший план. Ми вирішили покращити об'єкти на стадії будівництва попри те, що квартири у багатьох ЖК вже продані. Ми хочемо враховувати запити людей, які стали проводити значну частину життя у квартирах та хочуть нового рівня комфорту та краси».

Численні зміни втілено у Програмі удосконалення проєктів Будови, яку ми проводимо під слоганом “Краще, якщо краще!”