Будова починає співпрацювати з відомим львівським архітектурним офісом Zelemin

Новина 28 жовтня 2021 г.



Днями до Одеси приїжджали 14 представників львівського багатопрофільного архітектурного офісу Zelemin. Компанія з 25-річною історією відома на заході, але її фахівці вже розробили кілька об'єктів і в Одеській області. Zelemin спеціалізується на архітектурі, дизайні та урбаністиці.


Головна мета візиту – обговорення спільного проєкту з Будовою. Поки що обійшлося без гучних анонсів, але є велика ймовірність, що проєкт реалізовуватимуть не в Одесі.


Крім цього, провідні фахівці Будови провели екскурсію власним заводом європейського рівня АФБ Аспект та будмайданчиком житлового кварталу Скай Сіті, де два будинки зводяться за технологією індустріального будівництва.


«Коли ти працюєш із забудовниками та намагаєшся говорити про якісь інноваційні технології, можливість оптимізації виробництва та його впорядкування, тобі кажуть — такого у нас немає, це за кордоном. Так ось побачене сьогодні – яскравий приклад того, що це неправда. Не треба бути за кордоном. Треба мати людей, які надихаються цією історією, вболівають за компанію, вболівають за кінцевий продукт. Скажу патетично – вболівають за країну. Тому я горда, що це все в Україні», – поділилася своїми враженнями від візиту до Будови головна архітекторка Zelemin Наталія Зінчук.