Розповідаємо, що відбувається на наших будівельних майданчиках

Новина 11 березня 2023 г.

Вітаємо вас, дорогі інвестори. 

Розповідаємо, що відбувається на наших будівельних майданчиках.



Апарт-комплекс Літературний на Літературній

Основні будівельні роботи завершено. В даний час ведуться роботи з благоустрою території навколо комплексу та внутрішнього двору. Вивозимо будівельне сміття, укладаємо плитку, робимо тротуари, готуємо територію двору під асфальтування.

ЖК Скай Сіті на Варненській

4-5 секції здані в експлуатацію. Наразі ми завершуємо процедуру передачі машиномісць в паркінгу, після чого почнемо видавати ключі від квартир в цих секціях.

В 6-й секції ведуться роботи з монтажу фасадних модулей зі склофібробетону (GRC), які ми виробляємо на власному заводі та гарантуємо високу якість з точки зору енергоефективності, вогнестійкості та довговічності. Також у 6-й секції триває облаштування сходових огорож та заливка отворів у плитах перекриття.

У 7-й секції, яку ми будуємо за прогресивною prefab-технологією, ведуться покрівельні роботи, затягування монтажних стінових вузлів, влаштування сходових огорож та вхідних груп з боку вулиці Варненської.

ЖК Sea View на Гагарінському плато

У 1-2 секціях йдуть роботи з благоустрою території, облаштування вхідних груп та облицювання внутрішніх місць загального користування. Основні підземні роботи зі створення фонтану, що розташований ближче до 1-2 секції, завершено. У паркінгу розпочалися роботи з комунікаціями. Територія навколо секцій розчищається від будівельного сміття, йде підготовка до благоустрою двору в цій частині комплексу.

У 3-4 секціях днями завершилися основні роботи із встановлення фасадних модулів. Далі слідує їх фарбування та початок робіт з благоустрою вхідних груп.

ЖК на Єврейській

У 6-7 секціях комплексу нещодавно завершився монтаж фасадних GRC-модулів. Також муляри закінчили кладку стін у цих секціях. Наразі йдуть роботи з герметизації вводів комунікацій. На фасадах 1-х поверхів продовжуються оздоблювальні роботи та монтаж декоративних елементів. У паркінгу ведуться гідроізоляційні та роботи з благоустрою.

Віримо у Перемогу України!
Все добудуємо та відбудуємо!

Ваша Будова.