При покупці квартири з дизайн-проєктом і ремонтом White Box на вас чекають лише приємні клопоти

20 серпня 2021 г.

Слово «ремонт» у більшості людей викликає як мінімум легке тремтіння та думки про втрачений час. Ремонт асоціюється з брудом, шумом, клопотами, невизначеністю, фінансовими ризиками і невідомим строком його завершення, який може розтягнутися на роки. В результаті багато хто продовжує сплачувати оренду квартири або жити з батьками замість того, щоб насолоджуватися свободою і радістю у власній оселі.


Пропонуємо просте і ефективне рішення, як перетворити ремонт на творчість і самореалізацію, а головне – зробити його швидко і економно.


Квартири з ремонтом від забудовника White Box – це готовий базовий ремонт, який ви зможете завершити на свій смак, за короткий проміжок часу і з мінімальним бюджетом.


Чорнове оздоблення в новобудові включає:

  • Підготовчий етап робіт

  • Зведення міжкімнатних стін

  • Звуко- і теплоізоляційну стяжку підлоги

  • Розводку опалення і установку опалювальних засобів

  • Електромонтажні роботи 

  • Проведення фреонових трас для кондиціонерів

  • Вирівнювання стін і підготовку до поклейки шпалер

  • Підготовку дверних і віконних прорізів до фарбування

  • Монтаж рекуператора

  • Підключення датчиків системи «Умный дом»


White Box – це надійна основа, яка створюється вузькопрофільними майстрами при ретельному дотриманні норм і стандартів проведення ремонтних робіт, з гарантією комфорту і безпеки. Використовуються лише сертифіковані і перевірені матеріали.


Запропоновані дизайн-проєкти відповідають усім правилам ергономіки і квартирографії. На момент вибору квартири ви точно розумітимете, як вона буде виглядати в майбутньому, і заздалегідь зможете змінити або доповнити все, що необхідно.


Базовий ремонт виконується у всьому будинку, до його здачі в експлуатацію. Гучні і брудні роботи, які зазвичай супроводжують перші роки життя в новобудовах, зведені до мінімуму. Це означає, що вас зустрінуть затишні під’їзди, чисті ліфти, тиша і спокій. Вам не доведеться прокидатися під звук дриля у вихідний день або чекати, поки сусіди приберуть мішки з цементом з коридору.


В квартиру зі стяжкою підлоги, проводкою, рівними білими стінами і укосами достатньо придбати оздоблювальні матеріали, меблі і техніку, що вам до вподоби. Такі роботи не вимагають залучення виконроба і ремонтної бригади.


Крім того, White Box – це надійний спосіб реалізувати всі свої творчі замисли і створити унікальний стиль інтер’єру, всього лише озброївшись відеороликами з інтернету.


Придбати квартиру в новобудові з ремонтом White Box можна в будинках 7 і 8 «Скай Сіті Плюс» в Одесі, на вулиці Варненській, 27-А/2.


Запишіться на екскурсію демо-квартирою на зручний для вас час вже сьогодні та оцініть, у якої якості здаються проєкти: Запрошуємо на індивідуальну екскурсію (budova.ua)